Nadelen van online kinderkleding

De nadelen van online kinderkleding kopen

Online kinderkleding, iedereen kent het wel, je besteld wat leuks voor je kind… dus het pakketje komt binnen vol enthousiasme wordt het geopend,
maar dan zie je dat dit totaal niet lijkt op het product plaatje van de webshop….

Online webshops voor kinderkleding

Er zijn denk ik wel meer dan 1000 verschillende kinderkleding webshops, en dat dan alleen nog maar in Nederland, laat staan over de hele wereld. Vele van deze webshops zijn ook echt goed gekeurd door de thuiswinkel keurmerken maar vele ook niet, dit zijn dus de online webshops waar het meestal mis gaat. Waar je dus heel goed op moet letten als je online kinderkleding gaat kopen of ze gekeurd zijn door een van deze merken zodat je zeker weet dat jouw bestelling ook echt binnen komt en dat ze niet alleen je geld van je afpakken.

Top 10 meest voorkomende problemen bij online kinderkleding bestellen.

  1. Het product niet kunnen zien of aanraken
  2. Extra moeten betalen voor de verzending
  3. Retourneren is lastig
  4. Persoonlijke gegevens achterlaten die fraude gevoelig zijn
  5. Geen mogelijk tot het stellen van vragen
  6. Slechte klanten service
  7. Onjuist product kan worden opgestuurd
  8. Product niet meteen in handen
  9. Online aankopen kan onbetrouwbaar zijn
  10. Niet alle webshops zijn echt

Dit zijn de top 10 meest voorkomende problemen en ik denk dat wij ons daar allemaal wel in kunnen vinden of weleens hebben mee gemaakt. Dus voor dat je besteld en zeker met kinderkleding dat per product heel erg verschild qua maten of de webshop betrouwbaar is en of er niet een kledingwinkel is die het zelfde product verkoopt. Want dan weet je zeker dat het product past maar ook heb je het gelijk binnen.